Balans en Harmonie

Wij streven naar balans en harmonie tussen jouw body & mind. Je wilt van buiten zo mooi zijn, als je je van binnen voelt. Als het gevoel over jezelf niet overeenstemt met hoe je eruit ziet, dan kun je daar last van hebben. Zo kun je het idee hebben dat bepaalde verhoudingen van je lichaam of je gezicht niet kloppen. Of door de jaren die verstrijken, ben je je natuurlijke glans verloren. Je straalt niet meer. Het heeft effect op je zelfvertrouwen, je plezier in het leven of je gevoel van geluk.

Wij helpen je om de balans weer te herstellen, om at ease te zijn met jezelf. Door heel goed te kijken, te luisteren en te voelen wie jij van binnen bent en wat je nodig hebt om jouw innerlijke schoonheid aan de buitenkant te laten stralen. Ieder mens is uniek en geen behandeling is hetzelfde. Daarom is een goede afstemming met elkaar zo belangrijk. Daar zetten we ons helemaal voor in. Met onze professionaliteit, onze persoonlijke aandacht en toewijding.

Over ons

Het beste van twee werelden

Wij, dr. Frank Niessen (plastisch chirurg) en Belinda Roerig (huidtherapeut en beautycoach), zijn de drijvende kracht en oprichters van Mittsu Institute. Onze samenwerking bundelt onze professionele ervaring, onze talenten en het mannelijke en vrouwelijke aspect. Zo kunnen we jou het beste van twee werelden bieden. Jouw vragen en wensen zijn onze leidraad. We nemen de tijd voor je en gaan graag in een ongedwongen sfeer het gesprek aan.

Het team van Mittsu

Klik op de link voor de prijzen van al onze behandelingen.

Maak een afspraak via de contactpagina of neem telefonisch contact op via 020-3412001

Ga naar de prijslijst.

Voor de verzekerde zorg verzoeken we je een verwijsbrief van de huisarts mee te nemen.

Wij declareren op naam van Stichting Amsterdam Clinics.Wij hebben geen contract met de zorgverzekeraar, maar mogen wél declareren onder het passantentarief.

Van het notabedrag betaalt de verzekeraar jou gemiddeld 60-100% van ons tarief.

Om niet voor onverwachte kosten komen te staan, willen wij je adviseren op voorhand bij je zorgverzekeraar na te gaan welk tarief ze vergoeden. Houdt er tevens rekening mee dat het vrijwillig eigen risico door de verzekeraar in mindering wordt gebracht.

Het operatiebedrag indien verzekerd door zorgverzekeraar dien je vooraf aan Mittsu in zijn volledigheid te betalen.

Volgens de wettelijke termijnen opgesteld door de zorgverzekeraar, mogen wij drie maanden na de operatie de verzekerde nota(s) voor de operatie en consulten uitsturen.

Deze nota(’s) ontvang je van ons apart van onze behandelovereenkomst en dien je zelf in bij je zorgverzekeraar. Het bedrag dat de zorgverzekeraar vervolgens aan jou vergoedt, is dan volledig voor jou.