Sierra Berentsen
Organisation & Clinic assistent

Hi, mijn naam is Sierra. Ik kom uit Amsterdam en ik ben sinds 2023 werkzaam bij Mittsu Institute als Organisation & Clinic assistent.

Na mijn studie marketing en communicatie ben ik in 2018 terecht gekomen in de beauty branche. Iets waar mijn interesse altijd al naar uit is gegaan. Daar heb ik Mittsu founders Frank en Belinda ook voor het eerst ontmoet. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Mittsu Institute.

Bij Mittsu heb ik een veelzijdige functie. Zo houd ik mij onder andere bezig met het ondersteunen van de organisatie en het team, het bedenken en opvolgen van nieuwe ideeën en strategieën binnen de kliniek en assisteer ik bij kwaliteitszaken binnen de organisatie. Ik help mee met het verder bouwen van de Mittsu Philosphy. Tot slot onderhoud ik het cliëntcontact. Het kan dus goed zijn dat je mijn naam tegenkomt in e-mails.

Ik combineer mijn passie voor mijn werk in mijn vrije tijd met mijn liefde voor interieurstyling. Ik ben graag creatief bezig en ik houd naast mijn liefde voor interieurstyling er ook van om babyshowers te organiseren. Hier kan ik mijn fantasie, creativiteit en organisatietalent in kwijt.

Ik sport graag en ik hou van lekker eten. Ik omring mij het liefst met familie en vrienden.

Gezelligheid is voor mij erg belangrijk. Ik geniet ervan om onder de mensen te zijn en met mensen te werken. Ik maak graag deel uit van de levendigheid in Amsterdam.

Naast alle gezelligheid en drukte, heb ik natuurlijk ook ontspanning nodig. Dat doe ik door het lezen van mooie boeken, het volgen van pilates lessen en leer ik graag nieuwe dingen over psychologie. Ik volg dan ook een opleiding psychologie omdat de psychologie van de mens mij enorm interesseert. Tot slot ontspan ik het liefst op vakantie en ga ik graag op ontdekkingsreis naar nieuwe vakantiebestemmingen.

Het werken met cliënten geeft mij niet alleen voldoening, maar het stelt mij ook in staat om mijn liefde voor gezelligheid en menselijk contact te koesteren. Hierin krijg ik ook de kans om mijn zorgzaamheid en empathie te tonen.

Hopelijk vond je het leuk om over mij te lezen en wellicht zie of spreek ik je bij Mittsu!