Beauty Coaching

Breed advies op het gebied van huidbehandelingen, injectables en plastische chirurgie door Beautycoach Belinda Roerig.

  • Welke therapie is voor jou echt het beste?
  • Waar kan je het beste mee starten? Met welk Budget?

Aandachtsgebieden en therapieën

Ik stel samen met dr. Frank Niessen het behandelplan voor jou op bij behandelingen van het gelaat en bied aanvullende huidtherapie behandelingen op de esthetisch chirurgische ingrepen.

Je kunt ook separaat bij mij terecht voor een beauty coach consult. Ik kan jou adviseren in je wensen op het gebied van plastische chirurgie, injectables en huidtherapie. Welke therapie is voor jou echt het beste? Waar kan je het beste mee starten? Met welk Budget?

Op basis van jouw wensen kijk ik naar alle beschikbare mogelijkheden binnen de esthetiek die het beste totaalresultaat zouden kunnen bieden. Hierbij ga ik altijd voor een duurzame oplossing. Ik ben niet van de Quick fixes. Een quick fix kan direct resultaat geven maar op langere termijn bijvoorbeeld soms schade doen. Dat is iets waarover ik graag met jou in gesprek ga zodat we samen tot een weloverwogen plan komen.

Wat betreft huidtherapie is het behandelen van huidveroudering en preventie van huidveroudering mijn specialisme. Zo kun je bij mij terecht voor oppervlakkige en diepe peelings en micro needling, ter herstel en ter preventie van bijvoorbeeld: Zonneschade, pigmentvlekjes, rimpels, huidverslapping en littekens. Samen werken we toe naar de gewenste mooie, egale en stralende huid.

Mochten we meer nodig hebben dan onze expertise: dr. Frank Niessen en ik hebben een netwerk opgebouwd van zeer kundige reguliere en complementaire specialisten waarnaar we graag doorverwijzen indien gewenst, om zo het beste uit jouw behandeling en vitaliteit te kunnen behalen.