Hoe werken we?

Of je nu komt voor een huidbehandeling of een operatieve ingreep, iedere verandering of aanpassing is maatwerk tot in de kleinste details. Een goede afstemming is daarom van groot belang. We werken met zeer ervaren mensen die je bijstaan vanaf het eerste consult, tot aan de laatste nacontrole. Er is alle tijd en ruimte om je wensen en verwachtingen in kaart te brengen. We informeren je over de mogelijkheden die bij je passen. Samen met jou stellen we tijdens het consult, een behandelplan op. Daarbij zijn we altijd eerlijk over de voor- en eventuele nadelen van een behandeling en over de haalbaarheid van het resultaat. Waar nodig, verwijzen we je door naar specialisten die we in huis hebben, of in ons netwerk.

Onze uitdaging en passie is om je lichaamsvormen in harmonie te brengen, zo natuurlijk mogelijk en met zo min mogelijk littekens. Dat doen we met behulp van een unieke methode.

Onze Pijlers

Bij Mittsu werken we dus van binnen naar buiten. Onze filosofie stoelt op drie belangrijke pijlers:

    De balans tussen binnen en buiten

Bij Mittsu hebben we aandacht voor de binnenkant. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat binnen en buiten in nauw contact staan met elkaar. Vanuit de wetenschap en uit eigen ervaring weten we dat wanneer je je in balans voelt en relaxed bent, een behandeling ook een mooier resultaat geeft. Simpelweg doordat het genezingsproces beter werkt. Daarom doen we er tijdens het behandelingstraject alles aan, om te zorgen dat jij je helemaal at ease gaat voelen.

    De huid, de delicate grens tussen binnen en buiten

De huid is de delicate grens tussen de binnen en de buitenkant. Met onze uitgebreide kennis en ervaring over verzorging en genezing van de huid, zorgen we voor de beste herstel condities. Zo hervindt je lichaam zo snel mogelijk zijn natuurlijke balans.

    De wetenschap, hoe kan het nóg beter?

Bij Mittsu institute hebben we de medische wetenschap hoog in het vaandel staan. We streven de hoogste kwaliteit en veiligheid voor je na. Chirurgische ingrepen gebeuren altijd op basis van gedegen wetenschappelijke inzichten en ervaring. Met bewezen methoden die goed onderzocht zijn en duidelijk verbeterde resultaten laten zien. Bij Mittsu zijn we altijd nieuwgierig naar hoe het nóg beter en mooier kan. Daar leveren we zelf een bijdrage aan. Door onderzoek en publicaties in gerenommeerde medische vakbladen.

Bekijk hier de wetenschappelijke publicaties van onze specialist dr. Frank Niessen

Onze kernwaarden

We werken met intentie vanuit ons hart

We zijn gastvrij en geïnteresseerd in jou

We luisteren en geven veiligheid

We coachen en nemen beslissingen in wijsheid samen

Zien balans, in vorm en schoonheid

We innoveren, ontwikkelen, verbeteren continu

Hebben aandacht voor lichaam, geest en ziel

We leren, inspireren, we leven

And create the best version of you, because you are already you