Lydia Kwakman-Veerman
poliklinisch assistent, doktersassistent

Mijn naam is Lydia Kwakman-Veerman en ik woon in Volendam. Ik ben gelukkig getrouwd met Tom en samen hebben wij twee dochters.

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag iets wilde betekenen in de zorg, zorgen voor mensen op welke manier dan ook. Mijn besluit was om kapster te worden. Dit vak heeft mij getrokken vanwege de verzorging van mensen in combinatie met het sociale contact. Wegens medische redenen moest ik mezelf omscholen en toen heb ik opnieuw gekozen voor de zorg en werd medisch secretaresse. Maar, in dit vak miste ik écht het contact met de persoon, ik wilde meer doen voor de cliënt. Daarna heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan leren tot doktersassistente en pok-assistente (poliklinisch assistente), dat doe ik nu bij Mittsu.

Je zal mij dan ook zien bij de operaties onder lokale verdovingen op de locatie Achillesstraat in Amsterdam, waar ik met liefde voor jou klaar sta om alles rondom de operaties zo goed mogelijk te laten verlopen.

Naast het assisteren zal je mij misschien telefonisch spreken of je komt mijn naam tegen in de mailwisseling. Verder zorg ik ervoor dat jouw huisarts op de hoogte is van jouw operatie en houd ik me achter de schermen bezig met het doen van bestellingen, het contact met de apotheker en met de planning van ons Mittsu team.

In mijn vrije tijd geniet ik er van om tijd door te brengen met mijn gezin. Als ik een moment voor mezelf heb sport ik graag en ontspan ik door bijvoorbeeld meditatie en het luisteren naar klassieke muziek.

Wat mij aanspreekt bij Mittsu-Institute is de werkwijze en filosofie. Vooral het persoonlijke contact met de cliënten trekt mij heel erg in dit vak. Elke client heeft zijn/haar eigen verhaal en wij helpen iedereen zo persoonlijk mogelijk.

Dit heb ik zelf ook kunnen ervaren door in 2019 een operatie uit te laten voeren door Dr. Niessen.