Pim Holtz
Raad van Advies

Een operatie is niet niks, dus dat moet dan wel bij een kliniek die actief bezig is met het vak en met de kwaliteitsontwikkeling daarvan. Bij Mittsu wordt gewerkt met kwaliteit en veiligheid in het vaandel. Verbeterpunten worden flexibel en bewust opgepakt.

In mijn werk als adviseur kwaliteit en veiligheid in de zorg vind ik het belangrijk dat er over kwaliteitsaspecten en de vele bedrijfsmatige aspecten klantgerelateerde bewuste afwegingen worden gemaakt. Bij Mittsu gaan ze de dialoog daarover graag aan.

Als raad van advies kijken we op hoog niveau naar veel aspecten hoe het gaat met het bedrijf. De punten staan meermaals per jaar op de agenda. Mijn achtergrond is anders dan die van Martijn. Op die manier kunnen we met verschillende invalshoeken breed adviseren.

Privé vind ik het leuk om dingen te doen met een sociaal aspect. Vorig jaar hebben we met de Rotary bijvoorbeeld voor jongvolwassenen een opleidingsprogramma georganiseerd in Europees verband, de RYLA (Rotary Youth Leadership Award). Een investering die jongeren helpt zich verder te ontwikkelen. Mijn eigen zoon is het huis uit, dus de klusperiode begint, bij hem, en ook thuis…