Belinda Roerig, Huidtherapeut en beautycoach

 “Ik vind het belangrijk dat de wensen en de haalbaarheid van het resultaat, eerlijk besproken worden.”

‘Wat maakt iemand mooi? Wat is aantrekkelijk? Waar blijf je naar kijken? Schoonheid zit hem niet in perfectie. Perfectie wordt uitgevoerd in de behandeling of de operatie. Voor mij heeft schoonheid en aantrekkingskracht te maken met of je je op je gemak voelt met jezelf.’

‘Ik vind het belangrijk dat voor een behandeling of operatie alle vragen beantwoord zijn, ook die vragen die je misschien niet durft te stellen. Zodat de wensen en de haalbaarheid van het resultaat eerlijk besproken worden. Ik wil mensen inspireren om te gaan zien dat ze mogen houden van wie ze zijn, met alles wat er is.’

Opleiding en ervaring

Bij Mittsu ben ik als mede-eigenaar grotendeels bezig met de bedrijfsvoering. Ik hou me bezig met onder andere de aansturing van ons team, ons kwaliteitsbeleid, commerciële activiteiten en verdere strategische ontwikkelingen van Mittsu Institute. Daarnaast ben ik huidtherapeut en heb ik daarvoor de opleiding HBO Huidtherapie (HU) afgerond. Ik geef bij Mittsu aanvullende huidtherapie behandelingen en beauty coaching specifiek voor het gelaat.

Ik heb voordat ik samen met plastisch chirurg Frank Niessen Mittsu oprichtte, tien jaar gewerkt als consulent plastische chirurgie, injectables, huidtherapie in het Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Ook daar hebben Dr. Frank Niessen en ik altijd met elkaar samengewerkt en is de basis gevormd van onze holistische Mittsu filosofie. Naast dat ik een aangeboren oog voor esthetiek heb, heb ik met meer dan 15 jaar praktijkervaring binnen het esthetisch vakgebied mijn esthetisch oog verder kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met leuke activiteiten ondernemen met mijn gezin, houd ik me van jongs af aan bezig met persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en gezondheid, kom ik tot rust in de natuur, ga ik graag op reis en kan je me echt wakker maken met verhalen over de ancient history, nieuwste ontdekkingen op het gebied van archeologie en het universum. Dat vind ik magisch interessant. Tot slot interesseer ik mij in complementaire geneeswijzen. Ik ben ervan overtuigd dat gezondheid en levensgeluk een resultaat is van een balans kunnen vinden binnen het fysieke, psychologische én energetische.

Aandachtsgebieden en therapieën

Ik stel samen met dr. Frank Niessen het behandelplan voor jou op bij behandelingen van het gelaat en bied aanvullende huidtherapie behandelingen op de esthetisch chirurgische ingrepen.

Je kunt ook separaat bij mij terecht voor een beauty coach consult. Ik kan jou adviseren in je wensen op het gebied van plastische chirurgie, injectables en huidtherapie. Welke therapie is voor jou echt het beste? Waar kan je het beste mee starten? Met welk Budget?

Op basis van jouw wensen kijk ik naar alle beschikbare mogelijkheden binnen de esthetiek die het beste totaalresultaat zouden kunnen bieden. Hierbij ga ik altijd voor een duurzame oplossing. Ik ben niet van de Quick fixes. Een quick fix kan direct resultaat geven maar op langere termijn bijvoorbeeld soms schade doen. Dat is iets waarover ik graag met jou in gesprek ga zodat we samen tot een weloverwogen plan komen.

Wat betreft huidtherapie is het behandelen van huidveroudering en preventie van huidveroudering mijn specialisme. Zo kun je bij mij terecht voor oppervlakkige en diepe peelings en micro needling, ter herstel en ter preventie van bijvoorbeeld: Zonneschade, pigmentvlekjes, rimpels, huidverslapping en littekens. Samen werken we toe naar de gewenste mooie, egale en stralende huid.

Mochten we meer nodig hebben dan onze expertise: dr. Frank Niessen en ik hebben een netwerk opgebouwd van zeer kundige reguliere en complementaire specialisten waarnaar we graag doorverwijzen indien gewenst, om zo het beste uit jouw behandeling en vitaliteit te kunnen behalen.