Lydia Jürgens
schoonheidsspecialist

Welkom! Mijn naam is Lydia Jürgens en wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Ik ben werkzaam bij Mittsu Institute als schoonheidsspecialist. Je kunt bij mij terecht voor onder andere heerlijk ontspannende, stress reducerende massages (een aanrader om dit te doen de dag voordat je geopereerd wordt!) en voor effectieve LPG endermologie behandelingen. Ook kun je bij mij terecht voor voedings- en beauty adviezen.

Oorspronkelijk kom ik uit Estland en ik woon in Nederland sinds 2007. Ik ben moeder van mijn twee prachtige dochters Elsa en Lilly, die échte Nederlanders zijn 😊.

Mijn passie is alles wat te maken heeft met gezondheid – zowel fysiek als mentaal: gezonde voeding, het koken van voedzaam eten en ik kan me verliezen in het lezen van literatuur over gezondheid. Verder word ik gelukkig van muziek, hardlopen en heerlijk eten.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur. In Estland staan mensen heel dicht bij de natuur – de helft van het land is bedekt met naaldbos en is veel minder bebouwd dan in Nederland.

Er worden in Estland heel veel kruiden, wilde paddenstoelen en bessen geplukt en toegepast.

Omdat ik daar ben grootgebracht, heb ik altijd interesse gehad en gehouden in de toepassing van natuurlijke producten.

Naast mijn vak schoonheidsspecialist, volg ik daarom een opleiding Voedingsleer en Kruidengeneeskunde (HBO). Natuurlijke cosmetica heeft een voorkeur in Estland.

Gelukkig wordt het in Nederland steeds populairder want ik ben een groot voorstander van natuurlijke producten! Dus wil je meer weten over de toepassing van natuurlijke producten, dan vertel ik je er graag over!

Wat ik zo fijn vind bij Mittsu Institute is dat we allen gepassioneerd zijn over The Mittsu Philosophy en we daar allen op onze eigen manier een bijdrage aan leveren.

Een belangrijk onderdeel van de Mittsu Philosophy is goed voor jezelf zorgen rondom een operatie. Bij Mittsu straalt alles rust en harmonie uit. Niet alleen onze cliënten komen daarmee tot rust, ook is het daardoor een prettige werkomgeving. Want: wie houdt daar niet van 😊.

Mittsu Institute Founders Frank en Belinda zijn een mooi voorbeeld van passievolle professionals en hier valt voor mij veel te leren en ik hoop dat ik hier ook op mijn manier aan mag bijdragen.

Hopelijk tot snel bij Mittsu!