Martine Schilder
consulent, doktersassistent

Mijn naam is Martine Schilder, samen met mijn partner en zoontje Rob woon ik in Volendam.
Na mijn opleidingen als doktersassistente en medisch secretaresse ben ik werkzaam geweest als consulente bij het Esthetisch centrum Jan van Goyen in Amsterdam waar ik Frank en Belinda heb leren kennen. Daarna ben ik 8 jaar werkzaam geweest bij het Operatie Centrum in Amstelveen, het operatie centrum waar de operaties van Mittsu Institute plaatsvinden.

Na de start van Mittsu Institute ben ik weer in contact gekomen met Frank en Belinda. Het leek me heel mooi om deel uit te mogen maken van Mittsu en zo geschiedde sinds september 2020.
Bij Mittsu Institute is de open communicatie vanaf het eerste consult tot de laatste controle een aspect wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Hierin kan ik mijn interesse, betrokkenheid en passie in kwijt. Ik krijg energie van een tevreden cliënt, iemand die blij en gelukkig is. Ik vind het fijn dat ik kan bijdragen aan het welbevinden van onze cliënten.
Bij Mittsu Institute kan het zijn dat je na het consult bij de specialist, een vervolggesprek hebt met mij. Ook kan het zijn dat je mij telefonisch spreekt tijdens het plannen van een voorgenomen operatie, tijdens het postoperatieve contact of via de e-mail bij het antwoorden van vragen.

Samen met het hele team van Mittsu heb ik ontzettend veel plezier in mijn werk. De fijne samenwerking zorgt voor een maximale inzet van ons allen.

In mijn vrije tijd haal ik het liefste alles uit de dag en onderneem ik leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben graag buiten en kan enorm genieten van de verschillende seizoenen. Ik vind het heel interessant om mezelf te verdiepen in andere culturen en hiervan te leren door mooie reizen te maken. Ook mijn gezondheid is heel belangrijk voor me, rust regelmaat en reinheid probeer ik voor mijn zoon te hanteren maar zeker ook voor mijzelf. Dit zorgt voor structuur en balans in mijn leven. S ’ochtends sta ik graag een uur eerder op om mijn yogaoefeningen te doen en de dag vervolgens met kopje kruidenthee te starten. Wanneer de dag toch anders loopt dan gepland vind ik vaak de rust in Yoga Nidra voor het slapengaan.