Liposuctie venusheuvel

Lukt het met dieet of sport niet om van storende, plaatselijke vetophopingen af te komen bij de venusheuvel? Dan kun je een liposuctie behandeling van de venusheuvel overwegen. Liposuctie is het wegzuigen van vet. Vet kan zich over het gehele lichaam ophopen en ontstaat vaak op ongewenste plaatsen zoals de venusheuvel. Mocht je last hebben van een vetophoping van de venusheuvel, dan kan het dat je dit mogelijk als storend ervaart bij het dragen van een bikini. Vetophopingen worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen en meer gevulde vetcellen op deze plaatsen. Een belangrijke voorwaarde voor liposuctie is dat de huid voldoende elastisch is.
Liposuctie verwijdert vet, maar je huid wordt er niet strakker door. Is de huid slapper, dan kan de liposuctie gecombineerd worden met VASER. Bij VASER worden ultrasone energiegolven gebruikt. Deze ultrasone energiegolven zorgen ervoor dat vetweefsel gemakkelijker kan worden verwijderd. Ook zorgt de warmte van deze energiegolven voor huidverstrakking en bovendien een snellere genezing. Is je huid erg verslapt dan kan een andere behandeling of een combinatie met een andere behandeling een betere optie voor je zijn. Jouw behandelend specialist zal jou informeren welke methode voor jou het meest geschikt is.

Wij adviseren een liposuctie van de venusheuvel te combineren met LPG Endermologie voor en na de operatie voor een optimale genezing en resultaat.

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een liposuctie van de venusheuvel optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom een liposuctie van de venusheuvel (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na een liposuctie van de venusheuvel op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

“ik stoor mij aan mijn vetophopingen”
“Ik kan sporten wat ik wil maar het wordt niet minder”
“De vetverdeling in mijn lichaam is niet in verhouding”
“Ik wil de contouren van mijn lichaam graag verfraaien”.
“Ik voel me niet prettig in bikini”

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg
lidewij_bw
Lidewij Hoorntjeholistisch plastisch chirurg