Pre-en After surgery care

Bij Mittsu streven we naar het beste eindresultaat van jouw operatie. Daarom adviseren wij, afhankelijk van de uitgebreidheid van de operatie en de operatietechniek, de operatie locatie(s) voor- en na te behandelen middels:

LPG Endermologie: Dit zijn bindweefselmassages gecombineerd met manuele lymfedrainage om de doorbloeding van de huid te stimuleren. Onze schoonheidsspecialist is speciaal getraind op het pre- en post operatief behandelen van de huid met LPG Endermologie.

LPG Endermologie toepassen voorafgaand aan een operatie wordt, heeft dit diverse voordelen:

  • Het te opereren gebied wordt optimaal doorbloed. Hierdoor wordt het gehele operatiegebied voorzien van meer voeding en zuurstof, waardoor de huid na een operatie beter kan genezen.
  • Het immuunsysteem van de huid wordt versterkt.
  • Bij liposuctie operaties: Het te behandelen vet wordt beter doorbloed en beter gevoed; Het middels liposuctie te verwijderen vet is hierdoor door de plastisch chirurg gemakkelijker los te krijgen, waardoor het vet minder schade oploopt en je aanzienlijk minder blauw wordt.
  • Indien je een lipofilling operatie ondergaat: Er ontstaat gezonder en optimaal doorbloed vet voor lipofilling en daarmee betere overlevingskansen van het te verplaatsen vet.

LPG Endermologie toepassen ná een operatie heeft de volgende voordelen:

  • Allereerst wordt het lichaam geholpen het oedeem wat is ontstaan door de operatie, af te voeren. Als het lichaam moeite heeft om het oedeem goed af te voeren dan kunnen er fibrose plekjes ontstaan. Dit kan onregelmatigheden geven in de huid. Met de nabehandelingen help je het lichaam het oedeem goed af te voeren en worden onregelmatigheden voorkomen. Eventuele fibroseplekken worden aangepakt en de doorbloeding wordt geoptimaliseerd met als resultaat een egalere goed genezen gezonde huid.
  • Aansluitend kunnen er bindweefselmassages uitgevoerd worden waardoor de huid en de onderlagen beter en sneller herstellen, beter doorbloed en gevoed worden. Hiermee werk je effectief aan het verminderen en voorkomen van onregelmatigheden van de huid.

LED.

Wij maken gebruik van de I’m Light LED 630nm rood licht lamp specifiek voor het gelaat, waar we een groot fan van zijn. LED licht stimuleert de mitochondriën in de fibroblasten in de huid en brengt zo meer zuurstof en energie naar de huid. Dit heeft een heel positief effect op de wondheling. Bovendien gaat het roodheid en inflammatie tegen. Als bijkomend voordeel stimuleert het rode licht de collageen productie en verjongt dit de huid. Bij Mittsu hebben we ook LED maskers voor thuisgebruik.

  • Huidverbeterende facials. Onze schoonheidsspecialist en huidtherapeut zijn speciaal getraind op het pre- en postoperatief behandelen van de gezichtshuid. Voor gezichtsoperaties hebben we diverse voor- en nabehandelingspakketten samengesteld om de huid in een betere huidconditie te brengen, zodat je zo optimaal mogelijk kunt genieten van je operatie resultaat. Bovendien kan je genieten van de MITTSU GLOW.
  • Littekenbehandeling. Middels microneedling gecombineerd met peelings en groeifactoren, kan onze huidtherapeut indien nodig de operatie littekens nabehandelen. Microneedling is een minimaal invasieve procedure waarbij fijne, steriele naaldjes worden gebruikt om minuscule gaatjes in de huid te maken. Gecombineerd met groeifactoren en peelings brengt dit het natuurlijke genezingsproces van het lichaam op gang, wat resulteert in de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Dit wordt toegepast om het uiterlijk en structuur van de littekens te verbeteren, verzachten en te versoepelen. Voor meer informatie over microneedling, klik hier.

Omdat wij bij Mittsu het heel belangrijk vinden dat je het uiterste uit je operatie resultaat behaalt, hebben we speciale pre-en aftercare behandelpakketten samengesteld. Zie hiervoor de prijslijst.

Wie voert de behandeling uit?

belinda
Belinda RoerigCEO, huidtherapeut en beautycoach
lydia_groot_2
Lydia Jürgensschoonheidsspecialist