Liposuctie armen

Lukt het met dieet of sport niet om van je storende, plaatselijke vetophopingen af te komen bij je armen? Dan kun je een liposuctie behandeling van de armen overwegen. Liposuctie is het wegzuigen van vet. Vet kan zich over het gehele lichaam ophopen en ontstaat vaak op ongewenste plaatsen zoals de armen. Vetophopingen worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen en meer gevulde vetcellen op deze plaatsen. Een belangrijke voorwaarde voor liposuctie van de armen is dat de huid voldoende elastisch is. Liposuctie verwijdert vet, maar je huid wordt er niet strakker door.
Is de huid echter slapper, dan kan de liposuctie gecombineerd worden met VASER. Bij VASER worden ultrasone energiegolven gebruikt. Deze ultrasone energiegolven zorgen ervoor dat eventueel vetweefsel gemakkelijker kan worden verwijderd. Ook zorgt de warmte van deze energiegolven voor de gewenste huidverstrakking en bovendien een snellere genezing. Is je huid erg verslapt dan kan een andere behandeling of een combinatie met een andere behandeling een betere optie voor je zijn. Jouw behandelend specialist zal jou informeren welke methode voor jou het meest geschikt is.
Wij adviseren een liposuctie van de armen te combineren met LPG Endermologie voor en na de operatie voor een optimale genezing.

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een liposuctie van de armen optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de liposuctie van de armen (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de liposuctie van de armen op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

“ik stoor mij aan mijn vetophopingen op mijn armen”
“Ik kan sporten wat ik wil maar het wordt niet minder”
“Ik heb last van lipoedeem”
“De vetverdeling in mijn lichaam is niet in verhouding”
“Ik wil de contouren van mijn lichaam graag verfraaien”.

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg