Lipofilling billen

Een volume verbetering van de billen middels lipofilling wordt toegepast indien je vollere, stevigere en rondere billen wenst.

Wat is lipofilling van de billen?

Lipofilling van de billen is een bilvergroting waarbij eigen lichaamsvet wordt gebruikt. De plastisch chirurg haalt het vet via liposuctie bij andere lichaamsdelen weg, bijvoorbeeld bij de flanken, buik of de heupen. Vervolgens wordt het vet gezuiverd en in de billen gespoten. Na de operatie blijft ongeveer vijftig tot zeventig procent van het vet over, de rest wordt door het lichaam opgenomen.

Lipofilling billen voor en na foto’s

Klik hier voor meer voorbeelden: https://www.frankniessen.com/billen/

“Ik wil graag grotere, stevigere billen maar wel met lichaamseigen materiaal”
“Mijn billen wil ik graag vrouwelijker en ronder”

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een lipofilling van de billen optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de lipofilling van de billen (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de lipofilling van de billen op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg