Lipo 360

Lukt het met dieet of sport niet om van je storende, plaatselijke vetophopingen af te komen? Wil je je lichaamscontouren verbeteren? Dan kun je een liposuctie behandeling overwegen. Liposuctie is het wegzuigen van vet. Vet kan zich over het gehele lichaam ophopen en ontstaat vaak op ongewenste plaatsen zoals de buik, flanken en onderrug. Vetophopingen worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen en meer gevulde vetcellen op deze plaatsen.  Bij een liposuctie 360 wordt er rondom het lichaam liposuctie verricht van de buik, flanken en onderrug om daarmee een zogenoemd “hourglass-shape” te creeëren.

Deze lipo 360 wordt gecombineerd met VASER techniek. Bij VASER worden ultrasone energiegolven gebruikt. Deze ultrasone energiegolven zorgen ervoor dat vetweefsel gemakkelijker kan worden verwijderd. Ook zorgt de warmte van deze energiegolven voor een gewenste huidverstrakking en bovendien een snellere genezing. Tot slot kun je met de VASER techniek de spier contouren van de buik shapen, mocht dat je wens zijn. Is je huid erg verslapt dan kan een andere behandeling of een combinatie met een andere behandeling een betere optie voor je zijn. Jouw behandelend specialist zal jou informeren welke methode voor jou het meest geschikt is.

Is je huid erg verslapt dan kan een andere behandeling of een combinatie met een andere behandeling een betere optie voor je zijn. Liposuctie verbetert je figuur, maar is geen alternatief om te vermageren.

Wij adviseren een liposuctie van de buik te combineren met LPG Endermologie voor en na de operatie voor een optimale genezing en resultaat.

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een Lipo 360 optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de Lipo 360 (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de Lipo 360 op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

“ik wil graag een hourglass bodyshape”
“Ik kan sporten wat ik wil maar het vet wordt niet minder”
“De vetverdeling in mijn lichaam is niet in verhouding”
“Ik wil graag een verfraaiing van de definitie van mijn buikspieren”
“Ik wil de contouren van mijn lichaam graag verfraaien”.

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg