Buikspieren shapen

Wil je graag meer definitie van de buikspieren, of mooiere contouren van jouw buik? Lukt het met dieet of sport niet om meer zichtbaarheid van de buikspieren te krijgen? Dan kun je een liposuctie behandeling overwegen gecombineerd met het shapen van de buikspieren middels VASER. Liposuctie is het wegzuigen van vet. Vetophopingen worden veroorzaakt door een verhoogd aantal vetcellen en meer gevulde vetcellen op deze plaatsen.

De liposuctie wordt gecombineerd met VASER. Bij VASER worden ultrasone energiegolven gebruikt. Deze ultrasone energiegolven zorgen ervoor dat vetweefsel gemakkelijker kan worden verwijderd. Ook zorgt de warmte van deze energiegolven voor de gewenste huidverstrakking en bovendien een snellere genezing. Tot slot kan je met de VASER zodanig shapen dat de buikspieren mooier gedefinieerd zichtbaar worden. Voor een langdurig resultaat is wel van belang dat je gewicht stabiel blijft. Is je huid erg verslapt dan kan een andere behandeling of een combinatie met een andere behandeling een betere optie voor je zijn. Het shapen van de buikspieren kan bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met een buikwandcorrectie. Liposuctie verbetert je figuur, maar is geen alternatief om te vermageren.

Wij adviseren bij het shapen van de buikspieren en liposuctie van de buik, voor en na de operatie te behandelen met LPG Endermologie voor een optimale genezing en resultaat.

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na het shapen van de buikspieren optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom het shapen van de buikspieren (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na het shapen van de buikspieren op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

“Ik doe zo mijn best maar mijn buikspieren worden maar niet goed zichtbaar”
“Ik wil de contouren van mijn buik graag verfraaien”.
“Ik wens mij meer definitie van mijn spieren”

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg