Bilvergroting met implantaten

Een bilvergroting met bilimplantaten kan worden toegepast indien je vollere en rondere billen wenst. De implantaten hebben een siliconen omhulsel en zijn gevuld met een hoog-cohesieve siliconengel. Er zijn ronde en anatomische bilimplantaten, deze zijn in verschillende volumes beschikbaar. De implantaten worden ingebracht via twee sneden van 4-5cm net naast de bilnaad. Onder de grote bilspier wordt een holte gemaakt waarin de prothese wordt gelegd. De littekens zijn relatief klein en zullen met de tijd vervagen. Bilimplantaten geven aanzienlijk meer volume in de billen maar geven geen verbetering van de heupcontour. Het plaatsen van bilimplantaten wordt daarom vaak gecombineerd met lipofilling.  Let op: Aan het plaatsen van bilimplantaten zitten mogelijke risico’s. Alleen in zorgvuldig overleg plaatsen wij bil implantaten.

Bilvergroting voor en na foto’s

Klik hier voor meer voorbeelden: https://www.frankniessen.com/billen/

“Veel te platte billen..”
“Geen ronding te vinden in mijn broek..”
“Ik wil graag de Braziliaanse curves. Zo mooi! helaas niet mijn genen..”

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een bilvergroting met implantaten optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de bilvergroting met implantaten (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de bilvergroting met implantaten op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg