Billift

Heeft je huid van de billen door gewichtsverlies of veroudering zijn elasticiteit verloren? Is er overtollige, slappe huid ontstaan wat helaas niet vermindert door training? Een billift kan worden toegepast bij contourverbetering van de billen, heupen en taille waarbij sprake is van huidoverschot met eventueel vetophoping. Deze ingreep kan worden gecombineerd met een liposuctie en VASER. Bij VASER worden ultrasone energiegolven gebruikt. Deze ultrasone energiegolven zorgen ervoor dat vetweefsel gemakkelijker kan worden verwijderd. Ook zorgt de warmte van deze energiegolven voor huidverstrakking en bovendien een snellere genezing. Bij een billift wordt overtollig huid en vetweefsel chirurgisch verwijderd via een ellipsvormige insnijding op de onderrug. Deze snede loopt van heup tot heup en heeft in sommige gevallen ook een uitloop tot in de taille. Een nadeel van een billift is dat de ingreep een groot litteken geeft. Het litteken loopt onder de bikinilijn, maar zal wel zichtbaar zijn. Hoe zichtbaar het litteken wordt hangt af van de manier waarop je lichaam geneest.

Wij adviseren een billift te combineren met LPG Endermologie voor en na de operatie voor een optimale genezing en resultaat.

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een billift optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de billift (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de billift op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

“Ik ben veel afgevallen en mijn huid is verslapt en zelfs gaan rimpelen.”
“De huid van mijn billen is heel slap, training van mijn billen helpt niet en ik ga niet graag in bikini.”

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg