Corner liplift

Door veroudering kan de huid rondom de mond uitzakken gecombineerd met een hogere spierspanning in de spieren die de mondhoeken naar beneden trekken. Dit kan een trieste, norse uitstraling geven. In sommige gevallen kunnen de mondhoeken zo intrekken, dat er smetklachten kunnen ontstaan van de mondhoeken. De plastisch chirurg kan dit chirurgisch corrigeren middels de laterale liplift, ook wel corner liplift genoemd. Hierbij wordt een driehoekje huid boven de mondhoeken verwijderd. Bovendien wordt de spier die de mondhoeken naar beneden trekt iets losgemaakt, waardoor de spierspanning rondom de mond normaliseert en de mondhoeken hierdoor worden gelift. Het litteken valt weg in de plooi naast de mondhoek.

“Mijn mondhoeken staan omlaag en geven een treurig uiterlijk”

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een corner liplift optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de corner liplift (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de corner liplift op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

Corner Liplift voor en na foto’s

Klik hier voor meer voorbeelden: https://www.frankniessen.com/gezicht/

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg