Dijbeenlift

Heeft je huid van de bovenbenen door gewichtsverlies of veroudering zijn elasticiteit verloren? Is er overtollige, slappe huid ontstaan wat helaas niet vermindert door training? Als je dit als storend ervaart, kan een dijbeenlift de oplossing zijn. Bij een dijbeenlift wordt overtollige huid en vetweefsel chirurgisch gecombineerd met liposuctie verwijderd via een incisie vanuit de lies tot aan de bilplooi, aan de binnenzijde van het been. Het voordeel van de ingreep is dat de huid strak wordt, een nadeel van een dijbeenlift is dat de ingreep een groot litteken geeft. Het litteken komt weliswaar in de liesplooi, maar zal wel zichtbaar zijn. Hoe zichtbaar het litteken wordt hangt af van de manier waarop je lichaam geneest.

De dijbeenlift kan zo nodig gecombineerd worden met liposuctie en VASER. Bij VASER worden ultrasone energiegolven gebruikt. Deze ultrasone energiegolven zorgen ervoor dat vetweefsel gemakkelijker kan worden verwijderd. Ook zorgt de warmte van deze energiegolven voor huidverstrakking en bovendien een snellere genezing. Jouw behandelend specialist zal jou informeren welke methode voor jou het meest geschikt is.

Wij adviseren een dijbeenlift te combineren met LPG Endermologie voor en na de operatie voor een optimale genezing en resultaat.

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een dijbeenlift optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de dijbeenlift (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de dijbeenlift op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

Ik kan sporten wat ik wil, maar de huid van mijn benen blijft slap..”
“Een rok of leuk jurkje dragen, nee liever niet..”

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg