Brava/Eve™-therapie is een draagbaar systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van een driedimensionaal gelijkmatige trekkracht middels een vacuümpomp. Deze trekkracht wordt toegepast op het borstweefsel en creëert meer ruimte in het borstweefsel, stimuleert de doorbloeding en de ontwikkeling van nieuwe bloedvaten in de onderliggende weefsels.

Optimaal genezingsproces met uniek P2R plan

Bij Mittsu Institute hebben we een uniek Prepare Protect Regenerate Plan (P2R) ontwikkeld. Het doel van dit plan is om het herstelproces na een Brava Eve optimaal te ondersteunen en de vorming van littekens te minimaliseren.

Dit plan vormt de kern van onze Mittsu filosofie en is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en praktische medische behandelervaring. De samenwerking tussen lichaam en geest staat centraal in het P2R plan, met als doel om een nieuwe gezonde balans te vinden.

Om dat doel te bereiken, hebben we in het P2R plan voor iedere fase rondom de Brava Eve (Prepare: de voorbereidende fase, Protect: de beschermende fase en Regenerate: de herstelfase) adviezen opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van littekencrèmes en voedingssupplementen
  • Voedingsadvies
  • Bewegingsadvies
  • Advies om te ontspannen, inclusief yoga- en meditatieoefeningen
  • Adviezen om je immuunsysteem te ondersteunen
  • Adviezen om het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren

Met behulp van het P2R plan zorgen we er samen voor dat jouw lichaam na de Brava Eve op een natuurlijke manier en zo optimaal mogelijk kan genezen, zodat je van binnen én van buiten kunt stralen.

“Ik wil graag de grootste overlevingskansen van de vetcellen creëren bij mijn lipofiling behandeling”.

“Mijn borsthuid is heel strak, er is meer ruimte nodig om het vetweefsel goed te kunnen plaatsen”.

Wie voert de operatie uit?

frank
Frank NiessenCEO, holistisch plastisch chirurg