Ansie Smit
consulent

Hi, wat leuk dat je over ons aan het lezen bent. Ik ben Ansie, ik woon in Amsterdam West en ik ben werkzaam als consulent bij Mittsu. Dan vraag je je misschien af, wat houdt dat dan in? Na jouw consult gesprek met de specialist kom je bij mij en ga ik uitleggen hoe het verder in zijn werk gaat vanaf jouw consult gesprek tot de operatie. Je kunt bij mij terecht voor alle mogelijke vragen die je nog hebt, of dit nou praktisch is of over onze filosofie, ik neem graag alle tijd om jou zo goed mogelijk te helpen. Naast consulent ben ik ook een creatieveling. Ik houd van fotograferen en digital design.

Dan een klein beetje meer over mij. Origineel kom ik uit Brabant maar daar hoor je niks meer van terug. In de 9 jaar dat ik in Amsterdam woon heb ik mijn accent weten af te leren, alhoewel dat niet expres is gegaan. Mijn familie woont wel nog in Brabant dus ik ga regelmatig die kant op om iedereen te bezoeken en om met de liefste hondjes te knuffelen.

Blij worden van je werk: ik weet dat dat als een cliché klinkt maar het contact met jullie en mijn collega’s geeft me ontzettend veel energie. Zelf geef ik graag die positieve en warme energie weer terug aan jullie. Wat mij en Mittsu bindt is de passie om alles in harmonie te brengen. Dat is ook mijn constante uitdaging in het leven, de balans en harmonie. Hoe hectisch het leven soms kan zijn, in mijn werk vind ik ook een bepaalde rust. De filosofie van Mittsu zie je terug in mijn dagelijks leven in de kleinere dingen maar ook in grote lijnen. Zelfliefde en een goede relatie met mezelf vind ik ontzettend belangrijk. Daarom zorg ik goed voor mezelf door genoeg rust te nemen buiten werk om, dingen te doen waar ik blij van word, sporten en natuurlijk gezond (maar ook lekker!) eten.

Naast mijn werk is mijn favoriete bezigheid koken en bakken, een echte foodie zou je kunnen zeggen. Eten maken voor de mensen om me heen vind ik heerlijk, vooral met een wijntje erbij. Het liefste kook ik Mexicaans of Indonesisch, maar chocolate chip koekjes en bananenbrood gaan er ook altijd wel in.

Hopelijk vond je het leuk om mij een beetje te leren kennen, als we elkaar zien of spreken, voel je vrij om alles aan me te vragen, ik ben een open boek. Tot snel!